5 Eylül 2024 - World Food İstanbul Fuarı Ziyaret Organizasyonu

26.08.2024

Sayın Üyemiz,

WorldFood İstanbul 31 yıldır gıda ve içecek üreticilerinin ve Türkiye'nin önde gelen alıcılarının buluşma noktası olmuştur. Fuar, yabancı firmaların Türk gıda sektörünü keşfetmesi, sektördeki önemli kişilerle ve alıcılarla bağlantı kurması ve heyecan verici yeni bir pazarda ürünlerini tanıtması için ideal bir ortam sunmaktadır.

Odamızca fuara 05 Eylül 2024 Perşembe günü ücretsiz olarak ziyaret düzenlenecektir. Odamız hizmet binası önünden hareket saati 08.30 olup; dönüş için TÜYAP İstanbul fuar alanında toplanma saati 16.00 olarak belirlenmiştir. Ziyaret organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimiz aşağıda yer alan fuar başvuru formunu 29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 12.00'ye kadar doldurmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla,