NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü ile Protokol İmzaladık

12.01.2024

Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu arasında önemli bir iş birliği!

Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü, iş dünyasının lider kadın girişimcileriyle öğrencileri bir araya getiriyor. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu ile gerçekleştirilecek iş birliğinde, öğrencilere iş dünyasında başarıya giden yolda ilham verici deneyimler sunulacaktır. Genç yeteneklerin iş dünyasına daha sağlam bir adım atmasını sağlamak amacıyla planlanan bu iş birliği, kadın girişimcilerin iş dünyasındaki rolünü vurgulayarak, öğrencilere gerçek dünya deneyimleri kazandırmayı da amaçlamaktadır.

İş birliği kapsamında başarılı kadın girişimciler kendi deneyimlerini öğrencilere aktaracak ve girişimcilik konusunda mentorluk yapacaklardır. Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileri, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek işyeri ziyaretleri gerçekleştirecekler. Bu iş birliği aynı zamanda iş dünyasının önde gelen kadın liderlerine de önemli bir platform sağlamaktadır.