Yalova Mesleki Eğitimi Geliştirme Toplantısı Gerçekleştirildi

28.02.2024

Yalova Valiliği koordinesinde Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Genç Rota Kurulu ve Yalova Girişimci Kadınlar Derneğinin katkılarıyla düzenlenen “Yalova Mesleki Eğitimi Geliştirme Toplantısı” odamız konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Yagikad Başkanı Oya Akbulut’un açılış konuşması ile başladı. Açılış konuşması sonrasında Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Mesleki Eğitimden Sorumlu Müdür Yardımcısı Vedat Demir, Yalova Makine OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Okaytaş Madencilik yetkilisi Kazım Demirtaş, Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. temsilcisi Sefer Karaot ve Aksa Akrilik A.Ş. İK Yöneticisi Bengisu Taş’ın katıldığı sanayi sektörüne yönelik istihdam imkanlarının paylaşıldığı ve sektöre yönelik bilgilendirmenin yapıldığı oturum ile toplantı gerçekleştirildi.