Yalova KGK Başkanı Dilara Altan "Kadınlarımız Güçlü Durmalı"

07.12.2023

TOBB Yalova Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan myYalova dergisinde verdiği röportajda “Kadınlarımız Güçlü Durmalı “ sloganıyla kadınların her zaman yanında olduğunu ve hepbirlikte bu yeni dönemde farklı bakış açılarımızla öncelikle Yalova ilimizdeki girişimci kadınlarımıza yönelik projelerle çok güzel işlere imza atıp gelişimlerine destek olacağını belirtti.Kadınlarımızın cesur,kararlı ve kendilerine inanmaları gerektiği belirten Dilara Altan kadınlarımızın toplumda hakettiği yere gelebilmesi için kendi ekonomik özgürlüğüne sahip olması ve kadınlarımızın kendi işlerinde gerek istihdam anlamında gerekse yönetimde daha fazla yer alması gerektiğini belirterek bu süreçte her türlü destek ve işbirliğine açık olduğunu belirti.