TÜRSAB Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, YTSO’yu ziyaret etti.

09.02.2024

Yalova’da turizmin gelişmesi için yalova ticaret ve sanayi odası ile çalışmaya hazır olduklarını belirten Türsab Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu Başkanı Saraçoğlu, Yalova’da ve yalova dışında bulunan turizm acentalarıyla yapılacak ortak çalışmalarla Yalova’ya yaz, kış turist çekmeyi hedeflediklerini, yalova turizminin geliştirilmesi için gerçekleştirilecek her türlü etkinlikleri de TÜRSAB olarak destekleyeceklerini belirtti.
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak Yalova'nın tanıtımına katkı sağlayacak olan çalışmaların her zaman yanında olduklarını ve bu dönemde de Ticaret ve Sanayi Odası olarak öncelikli hedeflerinin Yalova Turizmini daha ileri taşımak olduğunu belirten YTSO Başkanı Cemil Demiryürek; “Yalovamızın tanıtımı ve turizminin gelişmesi için katkı ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.