TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanları Toplantısına Katıldık

14.02.2024

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanları Toplantısı, Kocaeli Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından gerçekleştirildi. Ytso Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Nalan Saraçoğlu Yanar ve İcra Kurul üyeleri ile Sakarya, Bursa, Balıkesir ve Bilecik’in başkanları, icra kurullarının katılımlarıyla çok verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu‘nun katılımıyla gerçekleştirilen ilk bölge başkanları toplantısında Marmara Bölge Başkanı Nurcan Babalık, TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu’nun gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi, bölge başkanlıklarının birlikte yapabileceği projeler de toplantıda görüşüldü. Ardından hep birlikte Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi ziyareti gerçekleştirildi.