KOSGEB Başkanı Odamızı Ziyaret Etti

11.03.2024

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu odamızı ziyaret ederek YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve Başkan Yardımcısı Galip Atik ile görüşmeler gerçekleştirerek yeni dönem KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ziyarette Yalova'nın ekonomik durumu ve yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Cemil Demiryürek "Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, işletmelerin rekabet gücünü artırma, inovasyonu teşvik etme ve sürdürülebilir büyümeyi destekleme adına önemli bir rol oynamaktadır. Bizde bu noktada üyelerimizin taleplerini Başkanımıza ilettik ve kendilerini odamızda konuk etmekten son derece memnun olduk." dedi.