YTSO’dan Yurt İçinde Örgün Eğitim Gören Üniversite Öğrencilerine Burs İmkanı

07.10.2015
2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı için üniversite öğrencilerinden burs başvurularını 05 Ekim 2015- 06 Kasım 2015 tarihleri arasında kabul edecek olan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, belirlediği şartlar kapsamında 4 yıllık üniversite öğrencilerine karşılıksız burs verecektir.

2015-2016 Eğitim dönemi içerisinde dört yıllık üniversite öğrencisi veya dört yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs verilecektir. Öğrencilerimiz Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın belirlediği şartlar dâhilinde Aşağıda bulunan başvuru formu ile birlikte hazırlayacakları evraklar ile 06 Kasım 2015 Cuma günü mesai saati bitimine kadar müracaatlarını yapabilirler.

Başvuru sayısının verilecek burs sayısından fazla olması durumunda, kriterleri uygun olan kişiler arasından noter huzurunda çekiliş yapma işlemi uygulanacaktır. Odamıza iletilen formlardan evrak, onay, imza yâda belge eksikliği bulunanlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Tüm öğrencilere eğitim, öğretim hayatlarında başarılar dilerim.

Tahsin BECAN

YTSO BURS BAŞVURUSUNDA ARANACAK HUSUSLAR VE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ...