NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO’DAN ÜYELERİNE DANIŞMANLIK DESTEĞİ…

09.12.2013
Sayın Üyemiz,

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından kobilere ve kar amacı güden kuruluşlara yönelik 6 konu başlığından oluşan mali destek programları açıklandı.

Bölgemizin ve üyelerimizin ihtiyacı olan 6 konu başlığından oluşan programlar Yalova’daki üyelerimizin gelişmesi adına önem arz etmektedir. Dolayısıyla MARKA tarafından açıklanan mali destek programlarından maksimum düzeyde yararlanılması gerekmektedir.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından açıklanan bu mali destek programları ile KOSGEB, TÜBİTAK ve Sanayi Bakanlığı’nın diğer hibe desteklerine üyelerimiz tarafından daha fazla ve etkin proje yazılabilmesi amacıyla Yalova Üniversitesi Polimer Mühendisliği Bölüm Başkanlığından Doç. Dr. Atilla Taşdelen ile danışmanlık sözleşmesi imzaladık.

Üyelerimize ücretsiz olarak sunacağımız bu imkan ile mali destek alma potansiyeli olan ancak proje yazma konusunda yeterli bilgi ve deneyim sahibi olmayan üyelerimize kolaylık sağlayarak, onların projelerinin geçerliliğini sağlamak ve onlara destek olmayı amaçladık.

MARKA tarafından açıklanan mali destek programları aşağıdaki konu başlıklarından belirlenmiş olup,

•    Bilişim Sektöründe Kapasite Geliştirme Mali Destekleme Programı
•    Turizm Mali Destek Programı
•    Temiz Üretim Mali Destek Programı
•    İşletmeler İçin Mentorluk Mali Destek Programı
•    Makina İmalat Sektörünün Geliştirilmesi Mali Destek Programı
•    Teknoloji Transferine Dayalı Ticarileşme Mali Destek Programı

Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bolu, Düzce illerine yönelik 25,1 Milyon TL lık mali destek programları için ilimizden ne kadar çok proje giderse gelişmemize o kadar katkı sağlayacaktır.

Hibe desteklere yönelik detaylı bilgilere www.marka.org.tr. Adresinden ulaşılabilmektedir.


EK______________________________________
2014_Mali_Destek_Bilgi_Notu_MARKA