YTSO'dan Ak Parti'ye ziyaret

16.01.2015
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ak Parti İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Sarıoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Gençer, Ramazan Kaan Saruhan ve Galip Atik,  Ak Parti İl Başkanlığı'na 10 Ocak’ta yapılan İl Kongresiyle yeniden göreve gelen İl Başkanı Sayın Yusuf ziya Öztabak’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.