NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ve YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek Yalova Aktif Hastanesi’ni ziyaret ettiler.

07.04.2017
YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ve YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangından hasar gören Yalova Aktif Hastanesi’ni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Yanan hastanede incelemelerde bulunan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ve YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek,  Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yımaz’dan olayla ilgili bilgi aldılar. Yılmaz “hastanenin fizik tedavi bölümünde yatan ve psikolojik sorunları olan Cezayir asıllı bir hastanın 3’üncü katın 308 numaralı odasında kapıyı kilitleyerek çıkardığı yangının hastane personelinin ilk müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin kısa sürede olaya intikal etmesiyle kontrol altına alındığını, olayda herhangi bir can kaybının yaşanmadığını dile getirdi”

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, “Çıkan yangında can kaybı yaşanmaması bir nebze de olsa yanan yüreğimizi serinletti. Oda olarak, ihtiyaç duyduğunuz her alanda destek vermeye hazır olduğumuzu vurgulamak isterim. Temennimiz, bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması. Bir kez daha hastanede görev yapan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.