NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Yöneticileri yangın mağduru Koru Ağaç İşleri fabrikası’na “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

23.07.2015
YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Üyeleri Okan Güner ile Kıvanç Rodoplu, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangından büyük hasar gören Koru Ağaç İşleri fabrikası sahibi Tahsin Argadal’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

1997 Yılında Çınarcık’ın Koru beldesinde kurulan,  Ar-Ge ve inovasyon alanında birçok projeye sahip firmada, ahşap saç fırçaları, taraklar, boya fırçaları, topuk törpüleri, elbise fırçaları, sakal fırçaları ve kişisel bakım ürünleri üretimi yapılmaktaydı.

Yanan fabrikada incelemelerde bulunan YTSO Yönetimi, fabrika sahibi Tahsin Argadal’dan olayla ilgili bilgi aldılar. Ahşap kurutma fırınının bacasında çıktığı tahmin edilen yangında fabrikada büyük hasar meydana geldi. Bina ve makineler kullanılmaz hale gelirken mamul ve yarı mamul ürünler yangında yok oldu.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, “Çıkan yangında can kaybı yaşanmaması bir nebze de olsa yanan yüreğimizi serinletti. Oda olarak, ihtiyaç duyduğunuz her alanda destek vermeye hazır olduğumuzu vurgulamak isterim. Temennimiz, bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması. Bir kez daha fabrika sahibi arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.