NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Üyeleri ile Birlikte Münih BAU Yapı ve İnşaat Fuarını Ziyaret Etti

26.01.2015

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 20 kişilik heyet, 19-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen “BAU Yapı ve İnşaat Fuarı”nı gezdi. İki yılda bir düzenlenen ve inşaat sektörünün en önemli fuarları arasında yer alan BAU Münih 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı 180.000 m2 lik bir alanda kurulup, 16 holden oluşmuştur.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin BECAN’ın başkanlık ettiği heyette, elektrik mühendisi, inşaat müteahhidi ve inşaat ve yapı malzemesi satıcısı YTSO üyeleri yer aldı.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin BECAN, fuar gezisi ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Yalova Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni yönetimi olarak KOSGEB desteği ile organize ettiğimiz ilk yurtdışı fuar çalışmamızda üyelerimizin memnun olduğunu görmek bizleri mutlu etti, aynı zamanda başka sektörler ile ilgili yeni fuar organizasyonları yapmamız konusunda da motive etti. Üyelerimizin sektörleri ile ilgili yurtdışındaki yenilikleri görmeleri, bunları işlerinde kullanmaları, kalite ve standardımızın yükseltilmesine neden olacaktır. Üyelerimiz belirledikleri hedef ülkeler ve bu ülkelerdeki önemli gördükleri fuarlara katılma taleplerini bizlere ilettiğinde biz hızlı ve sağlıklı bir organizasyonu yapmaya her zaman hazırız, desteklerinden dolayı KOSGEB Başkanlığı’na da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

KOSGEB desteği ile yol ve konaklama masraflarının yarısı karşılanan seyahate katılanların geriye kalan tüm masraflarını kendi ceplerinden ödediği fuarda incelemelerde bulunan üyeler fuarın kendileri için faydalı olduğunu, inşaat sektöründe farklı ülkelerdeki uygulanan teknik ve teknolojiler hakkında bilgi sahibi olduklarını, ülkemizin inşaat sektöründe ulaştığı noktayı mukayese etme fırsatını bulduklarını, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın sektörümüz ile ilgili yaptığı bu organizasyonların devam etmesi gerektiğini ifade ettiler.