NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO-Sosyal Sorumluluk Bilinciyle Hareket Eden Bir Kurumdur!

23.07.2015
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Ramazan ayı dolayısıyla toplam sekizyüz ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuldu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan “Üyelerimizden aldığımız güçle YTSO olarak sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri desteklerimizi sürdürdük. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen 40.000 TL’lik destek ile 800 adet yardım paketi hazırlattık. Başkanlığını Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Kaan Saruhan’ın yaptığı,  Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Saraç ve Meclis Üyeleri Hüseyin Toftar ve Selahattin Yıldız’dan oluşan komisyonun kararı doğrultusunda hazırlatılan erzak paketleri Altınova’dan Armutlu’ya kadar, Meclis Üyelerimiz,  Kaymakamlıklarımız, İlçe ve Belde Belediyelerinde bulunan muhtarlıklar, merkez mahalle muhtarlıkları, engelli derneklerimiz ve Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıldı.

Yardım paketlerinin içinde bir ailenin en çok ihtiyaç duyduğu maddeler yer almış ve olabilecek en uygun maliyetle en iyinin verilmesi sağlanmıştır.

Yapılan yardımlara ilişkin, teslim ettiğimiz kurumlardan kaşeli ve imzalı olmak üzere paketlerin kimlere dağıtıldığına ilişkin adres ve telefonlu isim listesi tarafımızca alınmış olup, tutanakları ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmiştir.

Sosyal sorumluluk bilincimizle tüm üyelerimiz adına ve onların katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu yardımların bütçe imkânlarımız doğrultusunda gelecek dönemlerde de yapmaya devam edeceğiz” dedi.