YTSO, Karamürselbey Eğitim ve Garnizon Komutanı Dz. Kur. Kd. Alb. Ayhan Gedik’i ziyaret etti.

17.10.2016
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Galip Atik, Kıvanç Rodoplu ve Selahattin Yıldız ile Genel Sekreter Taner Eriş, Karamürselbey Eğitim ve Garnizon Komutanı Dz. Kur. Kd. Alb. Ayhan Gedik’i makamında ziyaret etti.

İlimize yeni atanan Karamürselbey Eğitim ve Garnizon Komutanı Dz. Kur. Kd. Alb. Ayhan Gedik’e yeni görevinde başarı başarılar dileyen YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Becan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Karamürselbey Eğitim ve Garnizon Komutanı Dz. Kur. Kd. Alb. Ayhan Gedik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek YTSO Yöneticilerine teşekkür etti.