NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO Fuar Günleri 2017

01.02.2017
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin fuarlara aktif katılım sağlayarak sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini arttırmaları, teknolojik gelişmeleri yakından izlemeleri, kurumsal kapasitelerini geliştirilmeleri ve rekabet güçlerini artırmalarını sağlamak amacıyla “YTSO Fuar Günleri” çalışması başlatmıştır.

Bu amaçla Yönetim Kurulu olarak Yurt İçi Fuar takviminde yayınlanmış olan İstanbul fuarlarından YTSO üyelerinin de iştigallerine uyacak 9 tanesini belirledik. Belirlenmiş olan ve Odamız internet sitemizde yayınlanmış olan fuarlara üyelerimizden gelecek talepler doğrultusunda en az 10 firma temsilcisinin başvurusu olması halinde YTSO tarafından ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacaktır.

Katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Saygılarımla,

Tahsin BECAN
Yönetim Kurulu Başkanı


YTSO Organizasyon Tarihi FUARIN ADI KONUSU BAŞLICA ÜRÜN HİZMET GRUPLARI   YER DÜZENLEYİCİ Başvuru Formu
23.02.2017 İstanbul Kırtasiye - Ofis Okul, Kırtasiye, Kağıt, Ofis Malzemeleri, Oyuncak Fuarı Kırtasiye ve Kağıt Ürünleri, Okul ve Ofis Malzemeleri, Oyuncaklar Kırtasiye ve Kağıt Ürünleri, Okul ve Ofis Malzemeleri, Oyuncaklar Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş.  
09.03.2017 UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı Seramik , Banyo, Mutfak Ekipmanları Seramik, Granit, Mozaik, Vitrifiye, Armatür, Banyo ve Mutfak Mobilyası, Seramik Hammadde, Seramik Makinası  İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy İstanbul İstanbul Fuarcılık A.Ş.  
06.04.2017 Photo Digital 7.Uluslararası Fotoğraf, Dijital Görüntüleme Albüm, Reklam, Baskı ve Teknolojileri Ekipmanları Fuarı  Photo Digital 7.Uluslararası Fotoğraf, Dijital Görüntüleme Albüm, Reklam, Baskı ve Teknolojileri Ekipmanları Fuarı Fotoğraf ve Dijital Görüntüleme, Albüm, Reklam, Baskı ve Teknolojileri, Ekipmanları İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Ltd. Şti        
06.04.2017 Automechanika İstanbul  Uluslararası  Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı Yedek Parça ve Sistemler, Tamir ve Bakım Ekipmanları, Aksesuarlar ve Tunıng, Servisler ve Araç Yıkama, IT ve Yönetim Sistemleri Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul 1.Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. 2.Messe Frankfurt İstanbul Uluslararası Fuarcılık              
23.05.2017 40.Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2017 Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri  Hizmetler, Altyapı, Kaba Yapı, Bitirme İşleri, Tesisat, Elektrik-Elektronik, Bina Donanımı, Mutfak-Banyo, Çevre Düzenleme Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul Yem Fuarcılık A.Ş.  
21.09.2017 Food İstanbul 2017 Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Süt, Et, Şekerleme, Konserve, Çay Ve Kahve, Deniz Ürünleri,  Dondurulmuş ve Hazır Gıda, İçecek, Yağ, Bakliyat, Baharat İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy İstanbul İstanbul Fuarcılık A.Ş.  
12.10.2017 15.Bayim Olurmusun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 2017 Bayilik, Distribütör ve Franchise Veren Firmalar Gıda, Restoran, Bilişim, Mağazacılık, Tekstil, Hazır Giyim,  Emlak, Eğitim, Takı Aksesuar,  Mobilya, Hizmet, Kozmetik, Oto Bakım,  Oyuncak, Züccaciye İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy İstanbul Medya Fors Fuarcılık A.Ş.  
17.10.2017 INTERMOB 2017 20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı Ahşap Orman Ürünleri ve Malzemeler, Mobilya Aksesuarları, Oturma Grubu ve Yatak Üretim Malzemeleri  Mobilya Tekerlekleri, Ray Sürgü Sistemleri, Menteşe, Kulp ve Kapı Kolları, Mdf, Yonga Levha, Kereste, Ahşap Profiller, Kapı Yüzeyleri, Kimyasallar, Kenar Bantları Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş.  
26.10.2017 Hometex 2017 Ev Tekstili Dekorasyon Fuarı Ev Tekstili ve Dekorasyonu Ev Tekstili ve Dekoratif Tüm Ürünler İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy İstanbul İstanbul Fuarcılık A.Ş.  
16.12.2017 CeBIT Bilişim Eurasia Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Uydu İletşimi, Kablo  Bilgi Teknolojileri, İletişim Teknolojileri, Yazılım Ve Hizmetler, Kablo, TV ve Haberleşme Sektörü İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy İstanbul Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş.