Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’ndan Odamıza İade-i Ziyaret

09.12.2014
Yalova Valisi Selim CEBİROĞLU, Odamız Yönetim Kurulu ile Kadın Girişimciler Kurulu’na iade-i ziyarette bulundu.

Vali Cebiroğlu’nu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Birol Önderoğlu ile Muhammet Sarıoğlu, Meclis Başkan Yardımcıları Rezzan Dikici ve Kenan Engin ile Yönetim Kurulu Üyeleri Okan Güner, Mustafa Saraç ve Kıvanç Rodoplu karşıladılar.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilin önemli kurumlarından birisi olduğuna dikkat çeken Cebiroğlu, bu kurumla her zaman uyum içerisinde olacaklarının altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Becan, Yalova’nın daha iyi yerlere gelmesi için tüm kurumların iş birliği içinde çalışması gerektiğini vurguladı ve oda çalışmaları ile ilin gündemdeki konuları hakkında bilgiler verdi.

Vali Cebiroğlu daha sonra YTSO Kadın Girişimciler Kuruluna ziyarette bulundu. YTSO Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette, Kurul Başkanı Süheyla Uzuneser, yapmış olduğu sunum ile kurul çalışmaları hakkında bilgiler verdi.