NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) İlimize yeni atanan Emniyet Müdürü Hakan Fındık’ı makamında ziyaret etti.25/07/2017

17.11.2016

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Hakan Fındık’ı Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Muhammet Sarıoğlu ve Hakan Gençer, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkan Yardımcısı Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Kaan Saruhan, Galip Atik, Kıvanç Rodoplu ile Okan Güner ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaret kapsamında yapılan görüşmelerde; Emniyet Müdürü Fındık’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Tahsin Becan; “Oda olarak Emniyet Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalarda üzerimize düşen görev varsa desteğe her zaman hazırız. Yalova’ya kısa sürede alışacağınıza inanıyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Çalışmalarına her zaman Yalova halkının huzuru ve güvenliği yönünde devam edeceklerini belirten Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık, YTSO Başkan ve Yöneticileri'nin başarı dilekleri için teşekkür etti.