NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ali Tosun'u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dil

25.07.2017

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ali Tosun'u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, YTSO Başkanı  Tahsin Becan, YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, yönetim kurulu üyeleri Kıvanç Rodoplu, Galip Atik ve Hakan Engin'i makamında ağırladı. Tosun'a atandığı Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde başarılar dileyen YTSO Başkanı Tahsin Becan bir de çiçek sundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, YTSO'nun Yalova'da eğitime verdiği destekten ise övgü ile söz etti. TOBB'un yaptırdığı ve şu anda TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak eğitim veren okulun da ilin eğitim düzeyini arttırdığını vurgulayan Tosun, odanın bundan sonraki süreçte de eğitime desteklerinin süreceğine inandığını vurguladı. YTSO Başkanı Tahsin Becan ise ülkemizin gelişiminde eğitimin olmazsa olmaz olduğuna vurgu yaparak, "Eğitim bir ülkenin en önemli konusudur. Bu anlamda Yalova özelinde bizde eğitime elimizden gelen tüm desteği sunuyoruz. Milli Eğitimin de çalışmalarını yakından gözlüyoruz. İlimizin eğitim seviyesi her zaman ilk 10 arasında yer alıyor. Sınavlarda elde edilen sonuçlarda ortada. Bu anlamda Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun nezdinde tüm eğitim camiasını kutluyor. Müdürümüze de görevinde başarılar diliyorum" dedi.