YALOVA İŞ DÜNYASI VE EKONOMİK DURUM ANALİZİ YAYINLANDI

19.01.2016

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası adına, alanında uzman ve yetkin bir akademisyen grubu tarafından hazırlanan “Yalova İş Dünyası ve Ekonomik Durum Analizi” ile Yalova’nın iktisadi, ticari ve sınai tüm sektörel birikimi irdelenerek; bizler için hayati öneme sahip bir veri seti oluşturulmuştur. Çalışma, şehrin sektörel görünümünü çeşitli parametrelerle izlemeye imkân sağlarken; olası yatırım kararlarını belirleyecek bir altlık da oluşturmaktadır.

Bu vesileyle, “Yalova İş Dünyası ve Ekonomik Durum Analizi”nin ortaya çıkmasındaki emekleri ve özverili çalışmaları nedeniyle Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr Senay YÜRÜR, Onur ÜNLÜ ve Sevim ÜNLÜ’ye teşekkür ediyor; Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak böylesine güzel bir çalışmayı şehrimize kazandırmaktan ve kent yaşamına dâhil olan tüm aktörlerin faydasına sunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Tahsin Becan

Okumak için tıklayınız...