Midest 2016 Hakkında

22.07.2016

İstanbul Ticaret Odası 2016 iş programı kapsamında Fransa'nın Paris Şehri'nde 6-9 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Midest Yan Sanayi" Fuarı Türkiye milli katılım organizasyonu ve İstanbul Ticaret Odasınca düzenlenmesi planlanmaktadır.

Dövme, döküm, ısıl işlem, yapıştırıcılar, kazan yapımı, kompozit malzeme, elektrik/elektronik, yüzey işleme, son işleme, endüstriyel bakım ve hizmetler, hammadde, yarı mamul ürünler, metal sanayi bağlama parçaları, metal işleme, metal kesme, şekillendirme, plastik ve kauçuk işleme, vida kesiciler özel makineler, teknik tekstil, ahşap gibi bir çok sektörü içerisinde barındıran Midest Yan Sanayi Fuarı, 2015 yılında yaklaşık 570 firmanın katılımıyla gerçekleşmiş olup 68 ülkeden 36070 profesyonel tarafından ziyaret edilmiştir.

Söz konusu fuara minimum 9m2 alanda katılım sağlanabilecek olup, fuar için katılım bedeli 550 Euro/ m2 olarak belirlenmiştir.