MARKA Yönetim Kurulu Toplantısı Sakarya’da Yapıldı

25.08.2016
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Ağustos ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Sakarya’nın Sapanca ilçesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Düzce Valisi Ali Fidan, Bolu Valisi Aydın Baruş, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Çakır, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Kalkınma Kurulu Başkanı Fatma Lebibe Özçağlar, Kalkınma Kurulu Başkan Vekili Hayati Eğilmez ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Ayhan iştirak etti.

Sakarya Güral Otel’de düzenlenen toplantıda görüşülen Yalova'ya ait 3 projenin MARKA Yönetim Kurulu tarafından desteklenecek projeler arasında olduğu belirtildi.

MARKA Yönetim Kurulu Kararına göre, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün Egzotik Mantar Üretiminde Şişe Kültürü Teknolojisinin Transferi ve Mantar Üretimi Mükemmeliyet Merkezi Projesi, Yalova İl Özel İdaresinin Eski Termal Yolunun Turizm Yolu Olarak İhyası Projesi, Altınova Belediyesinin Altınova Altın Kuşları İle Ekoturizmde Kanatlansın Projesi'ne toplamda 1 milyon 827 bin 132 lira destek sağlandı.