Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na iade-i ziyarette bulundu

10.02.2016
Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer geçtiğimiz günlerde kendilerini ziyaret eden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette Tuğamiral Özdem’i YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kıvanç Rodoplu ve Hakan Gençer karşıladı.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Tuğamiral İ.Özdem Koçer‘e teşekkür etti. Başkan Becan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında Koçer’e bilgiler verdi. Gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral İ.Özdem Koçer YTSO’dan ayrıldı.