Endonezya Elçi Müsteşarı’ndan Ticari İşbirliği Ziyareti

16.06.2016
Endonezya İstanbul Başkonsolosluğu Ekonomi İlişkilerinden Sorumlu Elçi Müsteşarı Toary Worang, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Endonezya İstanbul Başkonsolosluğu Ekonomi İlişkilerinden Sorumlu Elçi Müsteşarı Toary Worang, YTSO’yu ziyaret etti. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan tarafından ağırlanan Worang, Endonezya’da Türk iş adamları için potansiyel yatırım fırsatları hakkında bilgiler aktardı. Müsteşar Worang ayrıca ticari ilişkilerin gelişimine katkı sağlayabilecek çalışmalar hakkında görüşlerini iletti.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan görüşmede, “Endonezya’nın tarihi ve kültürel açıdan kardeş ülke olduğunu dile getirdi. Ülkeler arasında ticaretin gelişebilmesi için güvenin, diyaloğun çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu anlamda ziyaretinizi çok önemsiyor ve karşılıklı istişareler sonucu sağlıklı bir ticaretin doğabileceğine inanıyorum” dedi.