23.07.2015
Sayın Üyemiz,

Kocaeli Ticaret Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara illeri sanayi ve ticaret odalarının işbirliğiyle Doğu Marmara’nın yapı elemanları, iş ve inşaat makineleri ile lojistik sektörlerindeki performansını uluslararası bir platformda sergileyebilmesi için düzenlenen Doğu Marmara Makine, Yapı Teknolojiler ve Ürünleri İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri İhtisas Fuarı (İNTEMAK’15) 8-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Kocaeli Fuar Alanında gerçekleştirilecektir.

İntemak Kocaeli - Yapı Teknolojileri, Malzemeleri, Makine ve İş Makineleri Ürünleri Fuarı, ikili iş etkinliğidir. Anadolu Ekspo Fuarcılık tarafından organize edilen İntemak Fuarı Yapı Malzemeleri, Teknolojileri ve İş Makineleri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Fuara katılmak isteyen üyelerimiz aşağıda bilgileri bulunan organizatör firma Anadolu Ekspo Fuarcılıktan bilgi alabilir.

Abide-i Hürriyet Cad. Nazmiye Asım Apt. No:89/2 34381 Şişli
Telefon    :    +90 212 233 25 90