Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri 30 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

02.06.2014
T.C. Ekonomi Bakanlığı & İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizasyonu ve odamız desteği ile 30 Mayıs 2014 Cuma günü Yalova Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İstanbul İhracatçılar Birliği Eğitim Şube Müdürü Necati Korkmaz’ın açılış konuşmasını yaptığı seminerde, T.C. Ekonomi Bakanlığı uzmanları “Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim, Marka, Tanıtım ve Tasarım Destekleri, İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, Çevre Maliyetlerinin Desteklenmesi, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi ile Ülke Masaları ve Pazar Araştırması” konuları hakkında bilgilendirmede bulundular.