NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamında Asmaz Ahşap A.Ş.’ni ziyaret ettik

13.04.2017
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek,  Yalova İŞ-KUR Müdürü Erhan Dede ile Yalova Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Salih Aydın “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamında Asmaz Ahşap A.Ş.’ni ziyaret etti.

Asmaz Ahşap A.Ş. yetkilisi Mehmet Akif Asmaz ile görüşen heyet, "Resmi Gazete'de yayımlanarak hayata geçen 687 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'yle yasalaşan istihdam desteği hakkında bilgilendirmede bulundular.

Asmaz Ahşap A.Ş. kuruluşundan bu yana neler yaptığını anlatan firma yetkilisi Mehmet Akif Asmaz, “Biz, ASMAZ Ahşap Karkas Yapılar olarak, enerji verimliliği yüksek, doğa ile dost yapılarımızda kullandığımız, mühendislik özelliklerine haiz, sertifikalı yapısal ahşap malzemeleri yurt dışından, alanında dünyanın en iyi üreticilerinden tedarik ediyoruz. Projelerimizin tüm mühendislik çalışmalarını Avrupa Ahşap Karkas Yapı Yönetmeliği’ne uygun olarak yapıyoruz. Üretim ve montaj ekiplerimiz, dünyadaki yenilikleri takip eden, düzenli olarak eğitim alan, uzman yetişmiş elemanlardan oluşuyor. Yalova’daki üretim tesisimizde son teknolojileri kullanarak, sınırsız tasarım çözümleri, hatasız imalat, hızlı ve sorunsuz montaj hizmeti sunuyoruz. 2015 yılında açtığımız, mimarlık ve pazarlama birimlerimizin bulunduğu İstanbul ofisimizle de, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize artık daha yakınız” dedi.

Firmalarımızın Yalova ve Türkiye ekonomisine önemli bir katma değer sağladığına dikkat çeken YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, firma yetkilisi Mehmet Akif Asmaz’a istihdama ve ilimiz ekonomisine sağlamış olduğu katkılardan ve yapacağı yeni yatırımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.