Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve İl Yönetimi odamıza ziyarette bulundu.

07.10.2015
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Fikri Demirel  ve yönetim kurulu üyeleri odamıza ziyarette bulundu. Heyeti YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birol Önderoğlu, Meclis Başkan Yardımcıları Rezan Dikici ve Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Gençer, Mustafa Saraç, Kıvanç Rodoplu, Ramazan Kaan Saruhan ile Meclis Üyesi Özkan Şenel ağırladı. Güncel konular ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Becan, “Önümüzdeki genel seçimler Türkiye için olduğu kadar gelişen ve büyüyen Yalova içinde çok önemlidir. 1 Kasım’a kadar geçecek seçim sürecinin Yalova’ya yakışır olgunlukta geçmesini diliyor, milletvekilleri adaylarımıza hayırlı olsun diyor, seçim çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.